Dans- en luistermuziek

De Meezingbende en sfeermuziek gaan prima samen. Bijvoorbeeld Cubaans, Klezmer, of en liedjesprogamma in combinatie met meezingen. Verschillende ensembles van twee tot 6 muzikanten.

De heren van Tierelierelier

Ton Schuringa en Chris Teunissen zingen graag over de lusten en de lasten van het leven. Liedjes van vroeger en nu. Speels en ontwapend. Ontstaan uit de straatmuziek brengen zij de vrolijke noot met een knipoog en een flinke korrel zout.

Quinteto LosBandos

 

Openluchtconcert Amsterdam 2019

 

De heren van Tierelierelier

 

Bloemenmarkt Amstelveld 2020

 

Duo Lief en Leed

 

Duo Lief en Leed in Bejaardenhuis De Rietvinck

Oh Johnny / De troubadour

 

De Meezingbende Huiskamerconcert bij Galerie Moon

 

met Rob Stoop en Chris Teunissen

 

Duo Rob Stoop en Chris Teunissen

Het duo Rob Stoop en Chris Teunissen speelt muziek uit België, Frankrijk, Venuzuela, Cuba. Accordeon en gitaar. Sfeervolle chansons, swingende Cubaanse son en bolero's. Instrumentale achtergrondmuziek, klezmer, musettes. Akoestisch. En natuurlijk kan er meegezongen worden.

 

Duo Lief en Leed

Lief en Leed is een programma met mooie luisterliedjes uit Cuba en Latijns Amerika. En meezingen met Nederlandse liedjes uit de jaren 60, 70. Leuk voor Bejaardencentra, verzorgingstehuizen en natuurlijk voor iedereen die van de liedcultuur houdt. Duo Lief en Leed zijn Hanneke van den Biggelaar, zang; Chris Teunissen, zang en gitaar.

 

Klezmer

De muziek van de Haarlemse klezmerband The Klezmerantics is weemoedig en opzwepend tegelijk. Hoofdzakelijk instrumentaal. De virtuoze muzikanten vertellen het levenslied met hun instrument. Het motto van de band is: Een feest maken is een feest hebben. Te boeken vanaf 3 tot 6 muzikanten.

 

Klezmerantics Huiskamerconcert

met Quido Put, Henk Meulenbeld, Manfred Wijker en Chris Teunissen

 

Música Cubana LosBandos

De Cubaanse band LosBandos brengt de rijke liedcultuur van Cuba onder de aandacht. De liefde, het vaderland, of de gewone dingen van de straat. Maar bovenal genieten van de Cubaanse klanken en de zonnige ritmische groove van clave. Beleef met LosBandos het bruisende Cubaanse temperament. Trio, Cuarteto, Quinteto. www.losbandos.nl

 

Boekingen en info: Bel 0616190874

of mail demeezingbende@upcmail.nl