logo kunjenietzingenzingdanmee

Dans- en luistermuziek

De Meezingbende en sfeermuziek gaan prima samen. Bijvoorbeeld Cubaans, Klezmer, of en liedjesprogamma in combinatie met meezingen. Verschillende ensembles van twee tot 6 muzikanten.


Música Cubana LosBandos

De Cubaanse band LosBandos brengt de rijke liedcultuur van Cuba onder de aandacht. De liefde, het vaderland, of de gewone dingen van de straat. Maar bovenal genieten van de Cubaanse klanken en de zonnige ritmische groove van clave. Beleef met LosBandos het bruisende Cubaanse temperament. Trio, Cuarteto, Quinteto. www.losbandos.nl

Quinteto LosBandosKlezmer

De muziek van de Haarlemse klezmerband The Klezmerantics is weemoedig en opzwepend tegelijk. Hoofdzakelijk instrumentaal. De virtuoze muzikanten vertellen het levenslied met hun instrument. Het motto van de band is: Een feest maken is een feest hebben. Te boeken vanaf 3 tot 6 muzikanten. Klezmer.be

KlezmeranticsDe heren van Tierelierelier

Ton Schuringa en Chris Teunissen zingen graag over de lusten en de lasten van het leven. Liedjes van vroeger en nu. Speels en ontwapend. Ontstaan uit de straatmuziek brengen zij de vrolijke noot met een knipoog en een flinke korrel zout.

TierelierelierDuo Rob Stoop en Chris Teunissen

Het duo Rob Stoop en Chris Teunissen speelt muziek uit België, Frankrijk, Venuzuela, Cuba. Accordeon en gitaar. Sfeervolle chansons, swingende Cubaanse son enbolero's. Instrumentale achtergrondmuziek, klezmer, musettes. Akoestisch. En natuurlijk kan er meegezongen worden.

Duo Rob en Chris