Wonderfeel 2018 - foto Nic Limper

De Meezingbende in café ’t Monumentje

 

 

Zingen met De Meezingbende

Meezingen In de kroeg. Een personeelsfeest. kerstborrel, nieuwjaarsreceptie. Of een bejaardenhuis. Maar ook als slotact op het Wonderfeel festival voor klassieke muziek. Kijk op onze infopagina voor prijzen en aanbiedingen. Liedboek 6.0 kun je gratis aanvragen (pdf) via demeezingbende@upcmail.nl

Meezingen op bedrijfsfeesten, huwelijk, evenementen, festivals, tijdens een picknick, diner chantant of kampvuur op het strand.

 

Boekingen en info: Bel 0616190874

of mail demeezingbende@upcmail.nl

Zingen met De Meezingbende

Samen uit je dak. Zingen over hoogte- en dieptepunten van het leven. Met een liedboek in de hand. Liedjes met een knipoog en een flinke korrel zout. Dat bindt mensen samen.

 

Meezingen voorlopig uitgesteld

We houden je op de hoogte via de site, Facebook en mail.

 

Livestream Terugkijken op YouTube

4 mei 2020: Set 1, Set 2

18 mei 2020: Set 1. Set 2

15 juni 2020: Set 1. Set 2

 

Jouw favoriete lied

Al bijna vijfentwintig jaar zingen we in Café ’t Monumentje. Het roepen van verzoekjes is een belangrijk onderdeel van de meezingavond. Charlotte Kemmeren, onderzoeker en overtuigd meezinger, wil samen met De Meezingbende verhalen in beeld brengen. Wat is jouw verzoeklied? En welk verhaal zit daarachter? We verzamelen verhalen van meezingers en we zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wil je meedoen? Mail dan de tekst: ‘Ja ik doe mee’ naar demeezingbende@upcmail.nl  Charlotte zal dan contact met je opnemen voor een kort telefonisch interview.