Wonderfeel 2018 - foto Nic Limper

De Meezingbende in café ’t Monumentje

 

 

Zingen met De Meezingbende

Meezingen In de kroeg. Een personeelsfeest. kerstborrel, nieuwjaarsreceptie. Of een bejaardenhuis. Maar ook als slotact op het Wonderfeel festival voor klassieke muziek. Kijk op onze infopagina voor prijzen en aanbiedingen. Liedboek 6.0 kun je gratis aanvragen (pdf) via demeezingbende@upcmail.nl

Meezingen op bedrijfsfeesten, huwelijk, evenementen, festivals, tijdens een picknick, diner chantant of kampvuur op het strand.

 

Boekingen en info: Bel 0616190874

of mail demeezingbende@upcmail.nl

Zingen met De Meezingbende

Samen uit je dak. Zingen over hoogte- en dieptepunten van het leven. Met een liedboek in de hand. Liedjes met een knipoog en een flinke korrel zout. Dat bindt mensen samen.

 

Meezingen op 12 september 2021

Op zondag 12 september kun je weer meezingen.

- bij De Boshalte.

- Bosbaanweg 1, 1182 DA Amstelveen

- Vanaf 14.00 uur. Toegang gratis.

De Boshalte is een gezellige kleinschalige ontmoetingsplek voor de buurt. Het optreden is akoestisch en buiten. Bij regen verplaatsen we het naar een andere datum.

Voor teksten en verzoekjes gebruiken we: deliedjes.nl

Tot zings en wees welkom na al die tijd. Ton, Manfred en Chris

 

Jouw favoriete lied

Al bijna vijfentwintig jaar zingen we in Café ’t Monumentje. Het roepen van verzoekjes is een belangrijk onderdeel van de meezingavond. Charlotte Kemmeren, onderzoeker en overtuigd meezinger, wil samen met De Meezingbende verhalen in beeld brengen. Wat is jouw verzoeklied? En welk verhaal zit daarachter? We verzamelen verhalen van meezingers en we zijn benieuwd naar jouw verhaal! Wil je meedoen? Mail dan de tekst: ‘Ja ik doe mee’ naar demeezingbende@upcmail.nl  Charlotte zal dan contact met je opnemen voor een kort telefonisch interview.

 

Livestream Terugkijken op YouTube

4 mei 2020: Set 1, Set 2

18 mei 2020: Set 1. Set 2

15 juni 2020: Set 1. Set 2