Spelen met Escher

Bezoek eens deze site en maak je eigen metamorfose in navolging van de grote M.C. Escher. Op zijn werk raak ik nooit uitgekeken.

 

Online: De brochure Art Collaboratory van Stichting DOEN.

De brochure is zowel offline als online geproduceerd. Mooie opdracht met mooie fotografie, aandacht voor typografie, tekst en gepiel, om onder andere duidelijke overzichtskaarten te maken. Heerlijk.  Onlineversie: Art Collaboratory

 

 

2017

Zo, eindelijk een ontwerp dat jaarlijks aan te passen is.

 

 

Fotografie voor advertentie Falcon Eyes

Gefotografeerd in een druk atelier met licht van rechtsboven. De illusie van scherptediepte heb ik gemaakt met het filter Gaussiaans vervagen. De oorspronkelijke achtergrond vervangen door een neutraal grijs.

 

Kijk en… beleef 2015 intens

Dit lichtobject was onderdeel van het Amsterdam Light Festival 2014. Een sculpture van fietswielen in verschillende kleuren uitgelicht. Ik fotografeerde een detail en plaatste kleurbewerkingen op een tijdlijn in Photoshop.

 

Theaterproductie Johnny ontmoet Shaffy

Deze flyer maakt ik voor de theaterproductie van Amsterdam Allooi. Een verrukkelijke muzikale en humoristische reis door de levens van Johnny Jordaan en Ramses Shaffy. Kijk ook op de Facebookpagina van Amsterdam Allooi. Links idee en kopij van de klant. Rechts het drukwerk.

 

Jaume Plensa Spanish sculptor

Body of knowlegde. Jaume Plensa woont en werkt in Barcelona. Schitterende mix van typografie en sculptures. klik op de foto voor album.

 

Beeldreiziger heeft nieuwe profielfoto op Facebook

Beeldreiziger, dat is Lisa Droes. Een jonge grafisch ontwerper en ook vooral geïnteresseerd in typografie. Iemand met veel talent. Om in de gaten te houden. https://www.facebook.com/beeldreiziger?fref=ts

 

Tesacrêpe kunstenaar

Tja, gewoon met een rol tesacrêpe van 1,50 euro maakte deze artiest binnen 10 minuten een illegaal kunstwerk op een verloren stuk muur. Is dat nou ook grafiti? Gespot tijdens onze vakantie in Parijs.