Uw duidelijke verhaal in tekst en beeld

Ik ben vormgever met oog voor de inhoud en wil doordringen tot de kern. Want eerst komt de inhoud en daarna de vormgeving. In de vorm versterken tekst en beeld elkaar zodat lezers de boodschap soepel begrijpen. Samen verduidelijken we uw verhaal. U blijft direct betrokken bij het traject.

 

Offline en online

Een huisstijl, advertentie, folder of website zijn belangrijke representanten. Als de uitstraling van offline en online middelen in overeenstemming is met uw bedrijf dan wekt dat vertrouwen. Het eerste contact is dan al gelegd. En de communicatie geslaagd.

 

Aandacht voor goede typografie en tekst

Een goed geschreven tekst neemt de lezer mee. Blijft boeien. Houdt de lezer vast. Uw boodschap verdient het om prettig leesbaar te zijn.  Met zorg vormgegeven. Evenwichtig en transparant gepresenteerd. Helder getypografeerd in een goed gekozen lettertype.

 

Kracht van de eenvoud

Dat is de kunst van het weglaten. Zoveel mogelijk zeggen met zo weinig mogelijk middelen. En dat wat overblijft samen brengen in één ritme waarin tekst en beeld elkaar versterken. Wat overblijft is uw duidelijke en eenduidige boodschap.

 

Interne communicatie

Gebruikt u regelmatig rapporten, formulieren of andere interne communicatiemiddelen? Met een goed ontworpen Word template maakt u zelf werk dat er verzorgd uit. Een rapport dat uitnodigt tot lezen. Een formulier dat goed wordt ingevuld. Uiteindelijk spaart dit tijd en kosten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Prijskaartje

Mijn grafisch werk is gebaseerd op een uurtarief van 60 euro. Voor aangenomen werk gelden lagere tarieven. Ik werk snel en efficiënt. De overhead is laag en de prijzen zijn daardoor concurrerend. In een persoonlijke aanpak zijn veel werkzaamheden in de eigen studio op te lossen en indien nodig beschik ik over een netwerk van specialisten. Bent u geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte. chris@grafischvormgever-amsterdam.nl