Tijdens een Hofjesconcert in Amsterdam werd er uitbundig gedanst.

Quinteto LosBandos

Wereldmuziek met een Hollandse knipoog

LosBandos is een betaalbare muzikale belevenis op uw feest. Trio, Quarteto, Quinteto. Met Jan Doedens: trompet, zang en kleinpercussie; Teake Ettema: contrabas en zang; Gerrit de Boer: tres, viool; Victor Pena: percussie; Rob Stoop: accordeon; Chris Teunissen: leadzang en gitaar. Voor grotere evenementen kan de band spelen met verschillende gastmuzikanten. Akoestisch of versterkt.

22 mei 2022 Amsterdam

Op 22 mei geeft Quinteto LosBandos een Hofjesconcert in het Looiershof, Amsterdam. Toegang gratis, met zitplaatsen en ruimte om te dansen. LosBandos speelt op dit concert behalve Cubaanse muziek ook klezmer en Antilliaanse walsen. Zondag 22 mei 2022 van 15.00 tot 16.00 uur. Looiershof, Passeerdersstraat 16-18, Amsterdam.


9 juni 2019 De Oude Keuken

Op 9 juni speelt Trio LosBandos in Grand-café De Oude Keuken, Castricum. Van 14.30 tot 17.00 uur. Toegang gratis. Son gegarandeerd. Oude Parklaan 117, 1901 ZZ Castricum


19 mei 2019 Hofjesconcert Amsterdam

Op zondag 19 mei gaf Quinteto LosBandos een openbaar optreden in Amsterdam. Op het Tuinplein midden in de Jordaan. Voor deze bijzondere gelegenheid speelden we met Rob Stoop op accordeon en Victor Pena op percussie. Met groot succes: Meer dan 200 enthousiaste bezoekers, dansers en een zonovergoten plein. Klik hier voor de liedjes.


5 mei 2018 Bevrijdingsdag op de Noordermarkt in Amsterdam

Mooi weer. Vol terras. Samen met percussionist Victor Pena.


Koningsdag in Alkmaar


Het Rijk van de Keizer

LosBandos als akoestisch quinteto met Wouter Popma op percussie en Rob Stoop accordeon.

Banner Música Cubana LosBandos